Serveis

Serveis

  1. Optometria
  2. Contactologia
  3. Assessorament d’imatge
  4. Taller propi
  5. Reparacions


Revisions optomètriques

A Artiver Optics, les revisions optomètriques estan realitzades per òptics-optometristes diplomats, amb més de 16 anys d'experiència. Les revisions son gratuites per a tots els nostres clients. Recomanem concertar hora de visita.


Finançament

A Artiver Optics pots finançar les teves compres en 3, 6 i fins a 12 mesos, sense interessos.


Garantia

Les ulleres compten amb una assegurança del 50% sobre el seu preu en cas d'accident, durant el primer any.


Les ulleres o lents de contacte

Les ulleres o lents de contacte són un element comú en la nostra societat, més de la meitat de la població dels països desenvolupats fan servir ulleres graduades i l'altre meitat, tard o d'hora, en faran servir.

Inclús les persones que fan servir lents de contacte tenen també les seves ulleres per descansar quan no les porten. Molts operats de cataractes a qui se´ls hi posa una lent intraocular, fan servir ulleres per llegir, i en molts casos per compensar l'astigmatisme induït per la pròpia intervenció quirúrgica. Algunes de les controvertides operacions de cirugía refractiva (miopia, hipermetropia i astigmatisme) no eviten l'ús esporàdic d'ulleres per conduïr o mirar la televisió, degut a una graduació residual que de vegades pot quedar. Avui en dia, no hi ha cap altre solució definitiva a la vista cansada que les ulleres graduades. I encara no s´ha inventat cap substitut per les ulleres de sol.

Les ulleres segueixen i seguiran sent un complement necessari i inevitable per a molta gent.

Adaptació a les ulleres

Totes les persones, fins i tot les que no hi veuen bé, contrueixen la realitat a partir d'allò que perceben. Les ulleres graduades provoquen un canvi apreciable en la informació visual que rebem. Aquesta transformació de la realitat subjectiva pot trencar l'equilibri entre l'organisme i l'espai en el que es troba. Amb unes ulleres noves la persona té la sensació de trobar-se insegura davant quelcom que sembla canviat i canviant.

Moltes vegades, el fet de veure-hi més nítid que abans és l'unic motiu que evita que deixem les ulleres en un calaix. En la majoria dels casos el cervell, de forma lenta però eficaç, comença a integrar la informació rebuda darrera de les noves lents, interrelacionant el nou sentit visual amb les altres sensacions orgàniques.

Finalment, després d'un periode d'adaptació, que pot ser més curt o més llarg en funció de molts factors que són diferents en cada cas, s'arriba a la feliç situació de dur unes ulleres que proporcionen una visió nítida i una comoditat que abans no es tenia.

ON ESTEM

c. Sardenya 365
08025 Barcelona
tel. 93 458 39 33

HORARI de DL a DV:
9.30-13.30 i 16.30-20.00
DISSABTES:
10.00-13.30 i tardes tancat

mapa

[+] TOUR VIRTUAL